دانلود کتاب مقدس اوستا
توضیحات : این کتاب در 2 جلد برای شما کاربران اماده شده است .
حجم جلد اول : 7.12
حجم جلد دوم : 11.14
موضوع : کتابهای تاریخی،کمیاب
قالب بندی : پی دی اف
برای دانلود به ادامه مطلب بروید .
برای دانلود روی عکس زیر کلیک کنید :
توضیحات : این کتاب در 2 جلد برای شما کاربران اماده شده است .
حجم جلد اول : 7.12
حجم جلد دوم : 11.14
موضوع : کتابهای تاریخی،کمیاب
قالب بندی : پی دی اف
برای دانلود به ادامه مطلب بروید .
www.fardinsalahuddin.blogsky.com بسم الله الرحمن الرحیم fardinsalahuddin@gmail.com
افتخار بر اسلام و رد بر زرتشتیت تحقیقی از علی بیلرانی
غسل مس میت یا <برشنوم>
دین زرتشتی دارای احکام و آداب پیچیده و دشواری بود که یکی از آنها عبارت بود از:
شستشوی بدن با پیشاب (ادرار) گاو و ریختن آن از فرق سر تا به پایین. چنانچه کسی احکام شرعی غسل مس میت یا برشنوم را به درستی انجام نمی داد، محکوم به مجازات خطرناکی در این جهان و نیز در جهان آخرت می شد. مجازات اُخروی در جهنم به ترتیبی مقرر شده بود. مجازات این جهانی و ترتیب اجرای حد شرعی آن چنین بود که دست و پای آن <دیو پرست> را می بستند، سرش را می بریدند، پوستش را می کندند، و بدنش را جلوی پرندگان لاشخور می انداختند. چنانچه شخص گناهکار پیش از اجرای حکم از گناه خود توبه می کرد و کفاره گناه خود را به موبدان پرداخت می نمود، مشمول بخشش و ترحم می شد و مجازات او در جهان آخرت بخشیده می شد. اما اجرای مجازات این جهانی بدان صورت که شرح آن رفت کماکان به قوت خود باقی بود. !!!!!به نظر می آید که چنین ترفندی برای تصرف و مصادره اموال محکومین به اعدام وضع شده بوده است!!!!!!
"اوستا- کهن ترین سرودهای ایرانیان، جلد دوم، طبع(چاپ) هفتم، تهران، 1382، صفحه 779 و 780"
توهین به معلولان
چنین دستورات و توصیه هایی در دین زرتشتی دارای سابقه است. به موجب فرگرد(هر یک از فصول کتاب وندیداد.) دوم متن اوستایی وندیداد، جمشید به فرمان اهورامزدا مأمور می شود تا انسان ها و دیگر موجودات آفریده اهورامزدا را نجات دهد و در یک سرزمین نمونه و آرمانی گرد هم بیاورد. چراکه قرار است هر شخص یا موجود دیگری بجز این عده به سرنوشت محتوم هلاکت دچار شوند. یکی از انواع گروه های انسانی که از راه یافتن بدان جامعه باز می مانند و حق زندگی و زنده ماند را از دست می دهند، معلولان جسمی و عقب افتاده های ذهنی هستند. اعم از اشخاصی که قوز یا قد کوتاه دارند و یا دارای چشمان ضعیف و اندام شکسته هستند. چراکه مطابق با آموزه های دین زرتشتی، این انسان ها <داغ خوردگان اهریمن> (شیطان صفت) به حساب می آیند و لازم است تا از اجتماع تصفیه شوند.
اهورامزدا به صراحت و تأکید به جمشید هشدار می دهد که :<مبادا اینان بدان جایگاه راه یابند>!!!! بند 29 و 37 فرگرد دوم وندیداد
ازدواج با محارم
از دیگر آدابی که در میان زرتشتیان مرسوم بود ازدواج با محارم بود. ازدواج با محارم یا <خوی دوده> بدون در نظر داشتن رضایت یا نارضایتی زن، به گستردگی تبلیغ می شد. بطوریکه گناه مرد لواط کار تنها در صورتی پاک می شد که با مادر یا خواهر و یا دختر خود وصلت می کرد. در خصوص ازدواج با محارم، اسناد بسیاری وجود دارد، امروزه زرتشتیان به انکار این رسم در دین خود پرداخته اند!!! اما جناب رضا مرادی غیاث آبادی که خود یکی از ایران باستان پرستان است در بررسی و نقد بر احکام آئین زرتشت می گوید: با اینکه موضوع ازدواج با محارم این روزها به شدت تکذیب و برای توجیه و تحریف آن کوشش های زیادی می شود، اما منابع و اسناد مکتوب زرتشتی و غیر آن بسیار فراوان تر از آنند که جایی برای تردید باقی بماند. سراسر بخش مفصل و طولانی هشتادم از کتاب سوم <دینکرد یا دینکرت> به بحث در این باره پرداخته و جزئیات آنرا به دقت بازگو کرده است. جزییاتی مانند حق الارث دختری که در عین حال زن پدر خود نیز هست.
دینکرد کتاب سوم، ترجمه فارسی از فریدون فضیلت.
بی احترامی به اجساد
بی احترامی به جسد در زرتشتیت در مورد عاقبت جسد؛ آن طور که از شواهد دریافت می شود، در شرق ایران تأکید و اصرار بر آن بود که جسد را بعد از مرگ به شکلی کاملاً عادی در بلندیهای متروک، در معرض هوای آزاد قرار دهند تا خوراک لاشخورها شود. به این عمل اصطلاحاً دخمه "دخمه گذاری" گفته می شد. این عمل خود یک بی احترامی بزرگ به شرافت یک انسان است. دخمه به طور معمول یا در قله ها و بلندیهای کوهها و یا در دامنه های آن ساخته می شد. بدین گونه گرگ ها و سگ ها و سایر درندگان و لاش خوران با توجه به احساس بویایی و بوی جسد، به لاشه ها رسیده و کار خود را به انجام می رسانیدند. بعد از مدتی که می گذشت، استخوان ها یا اسکلت را از دخمه آورده و در جایی که از دسترسی حیوانات محفوظ بود باران و آفتاب بدان نمی بارید و نمی تابید قرار می داند (به خاطر قداست باران و آفتاب!!!). پس از آنکه جسد به دخمه حمل شده و مراسم تشییع پایان می یافت، دورانی برای اجرای مراسم پس از مرگ از سوی بازماندگان میت برگزار می شد.
وندیداد فرگرد دوازدهم
احکام زرتشتیان در مورد سگ
ارزش یک سگ بالاتر از انسان
در دین زرتشتیت سگ مقام بسیار بالایی دارد بطوریکه اگر کسی استخوان سخت و ناجویدنی به آن بدهد یا آن را بترساند گرفتار مجازات <پشوتنو> یعنی مرگ ارزان که با دادن تاوان بخشیده نمی شود، می شود. وندیداد، فرگرد پانزدهم، بند 5 و بند 6
زنان از نگاه زرتشتیت
از نگاه زرتشتیان زنان دختران اهریمنند زنان از تبار دیوان شرور دانسته شده اند، در <اندرزهای آذرباد مهرسپندان> موبد بزرگ عصر شاپور دوم (که هنوز هم در نیایش خوانی ها به فروهرش درود فرستاده می شود) از بی خردی و رازگشایی و اعتماد ناپذیر بودن زنان سخن رفته است. <آذرباد مهرسپندان، رهام اشه، بخش های گوناگون).
زندانی کردن زنان به هنگام زائیدن طفل مرده نیز رایج بود. در این هنگام مزدا پرستان زرتشتی می باید در جایی بی آب و علف، خانه کوچکی بسازند و زن را به آنجا ببرند. زن موظف بود در آن خانه کوچک چند جام از آمیخته پیشاب گاو نر با خاکستر را بنوشد در حالیکه تا سه روز حق نوشیدن آب را نداشته است.
وندیداد، در مجموعه اوستا، گزارش استاد جلیل دوست خواه، جلد دوم، ص 713-716
!!!! باید شکرگزار الله (ج) باشیم که منت اسلام بر سر ما گذاشت و ما را مسلمان آفرید!!!!
حکم زنی که نوزاد مرده به دنیا آورد در دین زرتشتیان
در وندیداد تکلیف زنی که کودکی مرده بزاید چنین تعیین کرده است:
ای آفریننده جهان جسمانی و ای مقدس، بگو بدانم!!!!. نخستین خواری و غذای این زن چه خواهد بود؟
اهورامزدا پاسخ داد و گفت: این زن باید یک مقدار خاکستر آمیخته با ادرار گاو به اندازه سه لقمه، شش لقمه، یا نه لقمه میل کند
وندیداد، ترجمۀ دکتر موسی جوان، ص 128. برای اطلاع بیشتر به جلد دوم وندیداد، با پژوهش آقای
هاشم رضی، ص652
شستن دست و پا با ادرار گاو
بر اساس آموزه های اوستا اگر انسانی از دنیا برود، نباید او را دفن کرد بلکه باید طی مراسمی خاص، او را درون یک دخمه یا برج خاموشان گذاشت، یا او را در جایی قرار داد تا خوراک لاشخورها و جانوران وحشی شود، نکتۀ جالب اینجاست، افرادی که در این مراسم شرکت می کنند باید دست ها و موهای خود را پس از مراسم، با ادرار گاو یا ادرار گوسپند یا حتی ادرار یکی از آشنایان و خویشاوندان خود بشویند. گفتگوی زرتشت و اهورامزدا در این باره بدین صورت است که در اوستا، نسک، وندیداد، فرگرد هشتم، بند 11-13 آمده است: ( پس از آنکه نموکشان در سه گامی مرده نشستند، آنگاه موبد به مزدا پرستان چنین بانگ برآورد: ای مزدا پرستان! بدین جا پیشاب بیاورید تا نموکشان (افرادی که در تشییع جنازه حاضر بودند) گیسو و تن خویش را بدان بشویند. ای دادار جهان، ای اشون، پیشابی که نموکشان باید گیسو و تن خویش را بدان بشویند کدام است؟!!، پیشاب گوسپند یا گاو نر؟ پیشاب مرد یا زن. اهورامزدا پاسخ داد: پیشاب گوسپند یا گاو نر، اما نه پیشاب مرد و نه پیشاب زن، مگر اینکه مرد یا زن نزدیکترین خویشاوند مرده باشند. مزدا پرستان باید پیشاب را آماده کنند تا نموکشان گیسو و تن خویش را بدان بشوید
وندیداد، فرگرد هشتم، بند 11-13 اوستا، به ترجمۀ دکتر دوستخواه، تهران: انتشارات مرودارید، 1391، ج 2، ص 747-748.
ازدواج استقراضی
اختیار اجاره زنان توسط شوهر یکی دیگر از حقوقی که فقه زرتشتی به موجب متن پهلوی <ماتیکان هزار دادستان> برای مردان قائل شده و به رسمیت شناخته، اجازه و اختیار اجاره دادن زن است. مرد می تواند زن خود را به دفعات برای مدتی معین و در ازای دریافت وجه یا بودن آن به مرد دیگری واگذار کند. در چنین مواقعی رضایت داشتن یا نداشتن زن شرط نیست و فقط رضایت شوهر و مرد دوم کفایت می کند.
بارتلمه، کریستین، زن در حقوق ساسانی، ترجمه ناصرالدین صاحب الزمانی، چاپ(طبع) دوم، تهران، 1344؛ و نیز بخش های گوناگون متن پهلوی <ماتیکان هزار دادستان>.
سخنان دکتر علی شریعتی در مورد دین زرتشتیان
در کتاب اوستا به صراحت که ازدواج با خواهر، مادر و دختر و دیگر محارم نه تنها جایز است بلکه باعث بخشایش گناهان میشود و از مستحبات مؤکد هم است. ازدواج با محارم از ستایش هایی است که بزرگان و شخصیت های تاریخی و مذهبشان میگویند، اما بعد که وجدان اخلاقی عوض میشود و ازدواج با محارم عملی نفرت انگیز تلقی میشود علمای مذهبشان به فکر چاره جویی می افتند و به توجیه و انکار میپردازند.
تاریخ و شناخت ادیان صفحه 15 اثر دکتر علی شریعتی
سخنانی با کوروش پرستان
به راستی اگر کوروش پادشاهی در کشوری دیگر بود و با کشورگشایی و فتح ایران، حکومت خود را بر ایران گسترانده بود، باستان ستاها چه نگاهی به او داشتند؟ به همان دلیل که از عرب ها و مسلمانان به دلیل حمله و فتح ایران ابراز نفرت می کنند، به جز نفرت نسبت به کوروش، چیز دیگری قابل تصور نیست. بی شک این پادشاه ایران با هجوم به کشورهای دیگر، اقدام به کشورگشایی کرد. مگر مردمان کشورهای دیگر انسان نیستند و یا نبودند؟ چرا وقتی که سخن از کشورگشایی کوروش و داریوش پیش می آید، غرور ملی و شکوه و عظمت و افتخار تمام وجود ما را فرا میگیرد اما وقتی که گفته می شود : اندک مسلمانان پابرهنه با سلاح های ابتدایی، حکومت ایران را سرنگون کردند، به یاد شکوه و عظمت مسلمانان نمی افتیم و از آنها تجلیل نمی کنیم؟ هدفم تجلیل گرفتن از نیست فقط یک سؤال است. چرا رفتار کوروش و یا داریوش مایه افتخارمان باشد اما وقتی همان رفتار (فتح و کشورگشایی) از دیگران و با حیرت بیشتر، سر می زند، باید مایه ی نفرت باشد؟ نکند ناخواسته گرفتار نژادپرستی شده ایم؟
نزدیک شدن به مرده ی انسان و سگ در دین زرتشتیان
کسی که به مرده ی انسان یا سگ نزدیک شده، اگر جسد هنوز به وسیله ی سگ لاشه خوار یا پرنده ی لاشه خوار پاره پاره نشده باشد باید سی(30) بار با پیشاب(شاش) گاو نر خود را بشوید. اما اگر پاره پاره شده باشد، پانزده بار.
وندیداد، ج2، ص 892، ف 8، ش97-98.
فرق بین اسلام و زرتشتیت
مصاحبه موبد(روحانی) خجسته میستری در مورد فرق اسلام و زرتشتیت:
روحانیون مسلمان و زرتشتی، به حراست و ترویج دین خود اشتغال دارند؛ اما یک تفاوت اساسی میان این دو دسته وجود دارد. روحانیون زرتشتی خود را مجاز می دانستند که در دینشان دست ببرند، کم کنند، بیفزایند و تغییر دهند.
اما روحانیون مسلمان، تنها مؤظفند، هر آنچه را که اسلام گفته (یعنی آنچه در قرآن و سنت آمده) تبیین و شرح کنند.
موبد خجسته میستری ( Khojeste Mistree) – از زرتشتیان پارسی هند – در مصاحبه با مجله ی هفت آسمان ( ش 39، پاییز 1387، ص 23) این نکته را گوشزد کرده است: <دین زرتشت دینی مبتنی بر جامعه روحانیت است>.
منظور من اینست که در بسیاری از اعمال، روحانی باید حضور داشته باشد- به خلاف آنچه که در اسلام است. (الآن اسلامی که شما دارید همان اسلامی است که پیامبر آورد) ؛ زیرا اسلام، برخلاف دین زرتشت، دینی نیست که یک روحانی آن را آورده باشد.
حکمی عجیب در اوستا
کفاره ی کشتن سگ آبی در اوستا: اگر کسی سگ آبی را بکشد، بخشی از کفاره ی آن چنین است:
کشتن ده هزار(10000) مار، 2- کشتن ده هزار (10000) سگ صورت (شاید منظور نوعی از بزمجه یا مارمولک باشد)، 3- کشتن ده هزار سنگ پشت، 4- کشتن ده هزار وزغ، 5- کشتن ده هزار مورچه ی دانه کش، 6- کشتن ده هزار مورچه ی گزنده ی کوچک زیان رسان، 7- کشتن ده هزار جانور سرگین گردان ( جانوری کوچک شبیه کفش دوزک که فضولات انسان را از زمین می غلتاند و به لانه می برد و بدین وسیله زمین را نظافت می کند)، 8- کشتن ده هزار مگس، 9- تخریب ده هزار سوراخ حیوانات زمینی و ....................................................................................................................... وندیداد، ج3، ص 1429-1430، ف 14، ش 1-6
حکم کس که خار پشت را بکشد
جزای کسی که خارپشت را بکشد دو هزار تازیانه (شلاق) است. حال سوال اینجاست خارپشت چقدر برای انسان مفید است که باید در ازاء کشتن آن، دو هزار ضربه تازیانه را تحمل کرد؟ وندیداد، ج3، ص 1330، ف13، ش4
آخرین سخن
حمد و سپاس الله را که منت اسلام بر ما گذاشت و سپاه اسلام را وسیله ی آزادی جهانیان از خرافات نمود. الله ما را به وسیله ی اسلام عزت داد وگرنه ایرانیان تا به امروز به عمل ننگین ازدواج با محارم مشغول بوده و در اوج ذلت می بودند. الله ما را به وسیله اسلام علم و روشنایی بخشید و ما را از جهل و ظلمت رهانید و ما باید سپاس گذار الله (ج) باشیم.
اللهم ربنا آتنا فی الدنیا حسنه و فی الآخرة حسنة وقنا عذاب النار. آمین
فردین صلاح الدین:www.facebook.com
www.fardinsalahuddin.blogsky.com
تمام این مطالب گرفته شده از نرم افزار < افتخار بر اسلام رد بر زرتشتیت > از سایت سنت دانلود میباشد. www.sunnatdownload.com
چنانچه اشتباهاتی را دیدید به بزرگواری تان مرا عفو کنید. والسلام.
۱۳۹۴-۱۰-۲۸ یکشنبه ۰۱:۱۴ ق. ظ
18-01-2016
ما ادیان مختلف در دنیا داریم. هدف دین چیست؟ که خود را حق و سایرین را باطل بنامیم؟
خیر. اینطور نیست. هدف دین این است که انسان را به کمال برساند. خب ما این وسط کجای معادله قرار داریم؟ چقدر به کمال انسانی نزدیک شدیم؟ اعتقاداتمان چقدر در آدم بودنمان دخالت داشته است؟
البته هرکس به روش خودش اینارو به افراد جامعه آن زمان توضیح میداده.
شما دوستان همین سه کار رو انجام بدید، شک نکنید عاقبت بخیر خواهید شد.
مرسی از توجهتون.
لااکراه فى الدین قد تبیّن الرشدُ مِن الغَىّ فَمَن یکفر بالطاغُوتِ وَ یُومِن بالله فقد استمسک بالعروة الوُثقى لاانفصامِ لها و اللهسمیعٌ علیم (بقره(2) : 256)
در دین هیچ اجبارى نیست و راه از بیراهه بخوبى آشکار شده است. پس هر کس به طاغوت کفرورزد، و به خدا ایمان آوَرَد، به یقین، به دستاویزى استوار، که آن را گسستن نیست، چنگ زده است. و خداوند شنواىِ داناست.
گفتگو پیرامون این آیه شریفه راه گشاى ما در رفع بسیارى از ابهامات، اجراى احکام اسلام مىباشد. و مىتواند به عنوان یک اصل راهبردى و درخشان در سر لوحه نظام مترقى اسلام، در هنگام گفتگو و تعامل با پیروان دیگر ادیان معرفى گردد.
به همین منظور نخست، به فضاى نزول آیه و شأن نزول آن، به عنوان مصداق بارز و نمونه آشکار چگونگى رفتار و تعامل با دیگران، اشاره مىشود؛ سپس به پاسخ برخى پرسشها درباره چگونگى رفتار در مجموعه نظام اسلامى و چگونگى رفتار با پیروان دیگر ادیان وفرهنگها، به طور مختصر مىپردازیم.
فضاى نزول و شأن نزول آیه شریفه:
آیه شریفه فوقالذکر، در سوره بقره مىباشد. و نزول آیات سوره بقره ـبدون تردید پس از هجرت به مدینه آغاز گردیده است. و چندین سال به طول انجامیده است. (ر.ک: معرفت، هادى، تلخیص التمهید، ص 101) یعنى درزمانى که نظام اسلامى در حال شکلگیرى و استحکام بوده است.
درباره هنگام نزول آیه شریفه فوق، چندین داستان، نقل شده است؛ (ر.ک؛ تفسیر المیزان، نمونه، مجمعالبیان، ابنکثیر، روحالمعانى و... ذیل آیه شریفه)؛ از آن جمله:
ـ داستان مردى از مسلمانان انصار، به نام «حصین» مىباشد. که دو فرزند او به آئین مسیحیت گرویده بودند و او مىخواست، آنان را با اجبار به سوى اسلام دعوت کنند. وقتى موضوع با پیامبر(ص) درمیان گذاشته شد. آیه شریفه «لااکراه فىالدین... نازل گردید.
با توجه به شأن نزول آیه و ظهور آیات دیگر در قرآن مجید، آشکارترین مراد آیه شریفه آن است که «پذیرش دین اسلام اجبارى نیست»؛ و این اصل کلى براى همگان مىباشد. و پیروان ادیان دیگر و کافران، را شامل مىشود و کسى حق ندارد به زور و اجبار، شریعت اسلام رابر آنان تحمیل کند. چنان که در آیه دیگر مىخوانیم: و قل الحَقَّ مِن ربکم فمَن شاء فلیؤمن و من شاء فلیَکْفُر (کهف(18):29) ـ بگو: حق از پروردگارتان [رسیده [است.پس هر که بخواهد، بگرود و هر که بخواهد انکار کند.
علاوه بر اینکه اجبار در پذیرش دین و ایمان به خداوند مخالف آزمایش و امتحان بندگان و مخالف مقتضى حکمت خداوند در دنیا مىباشد. که آدمى را مختار و آزاد قرار داده است. به همین جهت خداوند متعال، پیامبر اسلام(ص) را از اجبار مردم براى ایمان بخداوند، بازداشته است، چنان که در قرآن مجید مىخوانیم:
و لو شاءَ ربُّکَ لأَمنَ مَن فِى الارضِ کلُّهُم جمیعا اَفاَنتَ تُکْرِه الناسَ حتى یکونوا مؤمنینَ (یونس (10): 99 ـ ر.ک: المیزان، ج10، ص 120 ط عربى) ـ و اگر پروردگار تو مىخواست، قطعا هر که در زمین است همه آنها یکسر ایمان مىآوردند. پس آیا تو مردم را ناگزیر مىکنى که بگروند؟!
ـ اضافه بر اینکه، اعتقاد به دین و التزام به آن، از امور قلبى و باطنى است، که اجبار و اکراه در آن ثمربخش نیست. بنابراین عبارت لااکراه فى الدین یا یک جمله خبرى و بیانگر حال حقیقى انسان و مقتضى تکوینى اوست؛ و یا بیانگر یکحکم تشریعى به منظور نهى از اجبار در پذیرش دین مىباشد. که این نهى تشریعى متکى بر آن حقیقت تکوینى و مقتضاى وجودى آدمى مىباشد. (ر.ک: المیزان، ج 2، ص 347، ط عربى بیروت ـ ر.ک مجمعالبیان، ج 1ـ2،ص 631)
بنابر آنچه گفته شد، انسان «بخودى خود»، در پذیرش دین و چگونگى راه و روش زندگى خود، مختار و آزاد است، اگر چه درباره چگونگى حضور او در اجتماع و تأثیرگذارى او بر دیگر افراد، قوانینى در نظام اسلامى وضع شده است. و خداوند متعال فرجام مؤمنان و کافران رابه او گوشزد نموده است. و آدمى را براى بهرهمندى از اعتقادات صحیح و روش زندگى شایسته راهنمایى فرموده است. چنان که در آیه شریفه مورد نظر و آیات قبل و بعد آن به خوبى این حقیقت آشکار مىباشد.
بنابراین «عقیده» قابل تحمیل نیست؛ ولى این محدوده غیر از محدوده احکام است. توضیح این که: کلیه نظامهاى فکرى، براى خود نظامى اجتماعى را نیز طراحى مىکنند. در نظامهاى اجتماعى، اکراه و اجبار از ابزارهاى پیشبینى شده در کلیه نظامها است؛ یعنى، در هر نظامىدر مقولههاى اجتماعى و حقوقى آن، جبر قانونى وجود دارد و بدون آن، جامعه قابل اداره و کنترل نیست. نظامهاى قضایى و نیروهاى انتظامى در همه نظامها، امرى مقبول و معقول هستند. بنابراین بایستى محدوده عقیده را از محدوده عمل و حقوق جدا کرد. در حیطه «عقیده» اجبارراهى ندارد؛ ولى در حیطه عمل، جبر و اکراه هم لازم است و هم قابل قبولاست، چنان که در تمامى جوامع قوانین و مقرراتى وضع مىشود و همگان ملزم به رعایت آن مىباشند. با این تفاوت که در برخى جوامع تنها به رفاه عمومى و آسایش جسمى افراد جامعه توجه دارند و هرچه کهاختلال در آسایش بدنى باشد، خلاف قانون شمرده مىشود ولى در جامعه اسلامى علاوه بر آسایش بدنى به حفظ ارزشهاى معنوى نیز توجه شده است و آنچه تأثیر سوء بر معنویت افراد جامعه دارد، خلاف قانون شمرده مىشود. البته تعیین حیطه و محدوده قوانین باید با کارشناسى وآگاهى کامل بر دستورات دینى انجام شود و از سلیقههاى شخصى و برداشتهاى افراطى یا تفریطى از دین جلوگیرى کرد.
با سلام خدمت هموطنان عزیز
تعصب از هر نوعی بده و به هر قومیتی .. بگذریم من 22 سال پیش 18 ساله بودم و دنبال حقیقت و رفتم کتاب اوستا رو از اول تا آخر خوندم رفتم کتاب چاپ زمان پهلوی رو گیراوردم و خوندم حافظه م زیاد خوب نیست که دقیق بادم بیاد ولی در بخش احکام مباحث عجیبی دیدم که برای حداقل امروز خجال اور بود به نظرم. مثلا از هر راهی که سگ و زن رد می شوند نروید که آن راه نجس است . یا اینکه زن زائو رو باید در طویله نگهدارند و غذا از دور برایش پرت کنند چون نجس است و ... از میان دو زن رد نشوید ... خلاصه وقتی کتاب تموم شد با خودم گفتم چطور این کتاب بیشتر احکامش نجس و پاکی است و به زنها خیلی اهانت شده است ( حد اقل با دید امروزی) و ما میگیم دین زرتشتی درسته. الان اوستا رو ندیدم شایدم این بخشهاش رو حذف کنن و امروزیش کنندو ولی من تاکید میکنم کتاب اوستای چاپ زمان پهلوی رو خوندم و یه بار برای خوندن و کنار گذاشتنش کافی بود واین حرفم به معنای توهین نیست
ﺗـﺼـﻮر ﻛـﻦ اﮔـﻪ ﺣﺘﻲ ﺗـﺼﻮر ﻛﺮدﻧـﺶ ﺳـﺨﺘـﻪ
ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻫﺮ اﻧﺴﺎﻧﻲ ﺗﻮ اون ﺧﻮﺷﺒﺨﺖِ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻪ
ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺗﻮ اون ﭘﻮل و ﻧﮋاد و ﻗﺪرت ارزش ﻧﻴﺴﺖ
ﺟـﻮاب ﻫـﻢﺻـﺪاﻳﻲﻫﺎ ﭘﻠﻴـﺲ ﺿـﺪ ﺷـﻮرش ﻧﻴﺴﺖ
ﻧﻪ ﺑﻤﺐ ﻫﺴﺘﻪای داره، ﻧﻪ ﺑﻤﺐاﻓﻜﻦ ﻧﻪ ﺧﻤﭙﺎره
دﻳﮕﻪ ﻫﻴﭻ ﺑﭽﻪای ﭘﺎﺷﻮ روی ﻣـﻴﻦ ﺟﺎ ﻧﻤﻴﺬاره
ﻫـﻤـﻪ آزادِ آزادن، ﻫـﻤـﻪ ﺑـﻲدرد ﺑـﻲدردن
ﺗﻮ روزﻧﺎﻣﻪ ﻧﻤﻴﺨﻮﻧﻲ، ﻧﻬﻨﮕﺎ ﺧﻮدﻛﺸﻲ ﻛﺮدن
ﺟـﻬﺎﻧﻲ رو ﺗﺼﻮر ﻛﻦ، ﺑﺪون ﻧـﻔﺮت و ﺑﺎروت
**** تکست آهنگ تصور کن از سیاوش قمیشی ****
ﺑﺪون ﻇﻠﻢ ﺧﻮد ﻛﺎﻣـﻪ، ﺑﺪون وﺣﺸﺖ و ﺗﺎﺑﻮت
ﺟﻬﺎﻧﻲ رو ﺗﺼﻮر ﻛﻦ، ﭘﺮ از ﻟﺒﺨﻨﺪ و آزادی
ﻟـﺒﺎﻟﺐ از ﮔﻞ و ﺑـﻮﺳﻪ، ﭘﺮ از ﺗـﻜﺮار آﺑﺎدی
ﺗﺼﻮر ﻛﻦ اﮔﻪ ﺣﺘﻲ ﺗﺼﻮر ﻛﺮدﻧﺶ ﺟﺮﻣﻪ
اﮔﻪ ﺑﺎ ﺑﺮدن اﺳﻤﺶ ﮔﻠﻮ ﭘﺮ ﻣﻴﺸﻪ از ﺳﺮﻣه
ﺗﺼﻮر ﻛﻦ ﺟﻬﺎﻧﻲ رو ﻛﻪ ﺗﻮش زﻧﺪان ﻳﻪ اﻓﺴﺎﻧﻪاس
ﺗـﻤـﺎم ﺟـﻨﮕﺎی دﻧـﻴﺎ، ﺷـﺪن ﻣﺸـﻤﻮل آﺗـﺶﺑـﺲ
ﻛﺴﻲ آﻗﺎی ﻋﺎﻟﻢ ﻧﻴﺴﺖ، ﺑﺮاﺑﺮ ﺑﺎ ﻫﻢاﻧﺪ ﻣﺮدم
دﻳـﮕﻪ ﺳـﻬﻢ ﻫﺮ اﻧﺴﺎنِ ﺗﻦ ﻫﺮ دوﻧﻪی ﮔﻨﺪم
ﺑﺪون ﻣﺮز و ﻣﺤﺪوده، وﻃﻦ ﻳﻌﻨﻲ ﻫﻤﻪ دﻧﻴﺎ
ﺗﺼﻮر ﻛﻦ ﺗﻮ ﻣﻲﺗﻮﻧﻲ ﺑﺸﻲ ﺗﻌﺒﻴﺮ اﻳﻦ روﻳﺎ
سلام به دوستان داشتم برای دانلود اوستا سرچ میکرد که اتفاقی به این سایت رسیدم و نظرات دوستان توجهمو جلب کرد .بعضی از افراد از دین زرتشتی و بعضی از اسلام شیعه و بعضی از اهل تسنن دفاع کردن و ... فقط خواستم بگم طبق کتابایی که من مطالعه کردم تنها دو نفردر تاریخ ادعاکردن از طرف خداوند به پیامبری برگزیده شدن اول محمد اهل حجاز دوم یه نفر امریکایی تقریبا ۲۰۰سال قبل البته شاید تو زمانش کمی اشتباه کنم .بقیه افرادی که ما به نام پیامبر میشناسیم مثل زرتشت و عیسی موسی و...هیچکدوم همچین ادعایی نداشتن اونها خودشونو مصلح میدونستن که یک سری قوانین و روش جدید زندگی رو به مردم اموزش میدادن برای اینکه همه زندگی بهتری داشته باشن فقط همین .عقایدشون هم بسته به جامعه ای که درش زنگی میکردن متفاوت بوده .همه تقریبا یک سری اصول کمابیش کلی رو بیان کردن که در طول تاریخ اون جامعه و تغییراتی که در طول زمان داشته مردم به فراخور نیازهاشون و موقعیت و سیاست حکومتا و.....تفاسیر مختلفی ازش کردن و چیزای زیادی بهش اضافه کردن یا ازش چیزایی رو بنا به مصلحت حذف کردن تا این چیزی که هست الان به دست ما رسیده .در طول تاریخ همیشه جنگهای مذهبی خونبارترین و وحشیانه ترین جنگ ها بودن از تفتیش عقاید قرون وسطا بگیرین تا جنگهای صلیبی و حمله اعراب به ایرا ن و روم و تاااا داعش و......این دین نیست که زندگی مارو میسازه بلکه این ادمهان که دین رو اونجوری که منفعت اونارو تامین میکنه میسازن . همیشه تحریف بوده و هست هم اوستا تحریف شده هم انجیل و هم تورات و هم حتی قران که ادعا میشه تحریف نشده اس .اگه بخوایم از دید یک انسان متمدن امروزی به مساله نگاه کنیم میبینیم همه جنگ بشر سر دین از روی سیاست بازی یک عده و جهالت و به تبع اون تعصب عامه مردم درست شده یک جنگ بیپایان و خونبار که فقط و فقط دودش به چشم مایی میره که نشستیم و از تو سایت به هم فحش میدیم و همو میکوبیم و هر کس فکر میکنه خودش بر حقه و بقیه در گمراهی ممنون که نظر منو خوندین بدرود
آنها که می گویند در اوستا به زن توهین شده خوب است به احادیث اسلامی هم نگاهی بیندازند پیغمبر هم فرمود زنی که بچه دار نشود از حصیر زیر پا هم بی ارزش تر است. همین پیغمبر با زنان و دختران اسیر ازدواج می کرد یا انها را به دیگران می بخشید در حالی که زن کس دیگری بودند. در تاریخ ایران چنین چیزی سراغ دارید؟ اوستا کتابی تحریف شده است و دین زرتشت کامل نیست اما چرا انهمه احکام که راجع به پاکیزگی و داد و ستد کشاورزی نوشته نمی بیند همه احکام درست اسلام از اوستا گرفته شده تمام مبانی فقهی اسلام د اوستا یا روایات داراب هرمز و کتابهای دیگر هست . پس تعصب بی جا نداشته باشید و مثل مگس روی عیب ننشینید. مقام زن در دین زرتشت بیشتر از دین اسلام است چون در آن دین کسی حق گرفتن زن شخص دیگر به عنوان کنیز ندارد.
انها که از اوستا و زرتشت ایراد می گیرند به تاریخ اسلام و رفتارهای وحشیانه اعراب و برده و کنیز گرفتن هم نگاهی بیندازند مخصوصا کتاب لمعه بخش های مربوط به نکاح را بخوانند. در دین زرتشت عقدبا دختر زیر 9 سال منع شده و تا 12 سال حق عروسی تدارد. مقایسه کنید با احکام ازدواج با نوزاد در دین اسلام.زنان در قران کشتزار مردها هستند!!! این هم شذ مقام حرمت؟؟؟
اوستا کتابی است که موبدان خائن زرتشتی انرا تغییر داده به نفع خود گردانده اند درست مثل روحانیون مسلمان که حدیث جعل کرده هر زمان چیز هایی را اضاف کرده معجزه و کرامت و ....درست می کنند هر دینی دست روحانیت افتاد به همین خرافات و چرت و پرتها آلوده شد. اما اینرا هم بدانید همه احکام قران از اوستا گرفته شده و اندگی تغییر کرده. تکلیف شدن پسران رد پانزده سالگی، احکام نظافت، غسل دادن مرده، و...
تا وقتی لسفه دین را نفهمید این دعواها ادامه دارد. فقط ادم باشید دین مهم نیست.
سپاس بیکران