چگونه بین کار و تحصیل تعادل برقرار کنیم ؟
توضیحات : مقاله ای که امروز قصد ترجمه ان را برای شما دارم شاید بتواند راهکاری برای شما و خود من ر این مورد باشد . بدون شک مدیریت برای کسانی که هم به کار و هم به تحصیل مضغول هستند کار دشواری است ولی خوب غیر ممکن ، غیر ممکن است . امیدوارم با مطالعه این مقاله گره ای از مشکلات ما و شما برطرف شود .
قالب بندی : TXT
موضوع : مقالات
حجم : ناچیز
برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب بروید
بسم الله الرحمن الرحیم
شما فرصت خوبی را بدست اورده اید ...
شما قادر هستید که همزمان به سر کار و دانشگاه بروید تا منافع شخصی خود را تامین کنید . اما وقتی که شما این کار را همزمان شروع میکنید به نظر نمیرسد که بتوانید زمان بندی خود را تنظیم و جا نمایی کنید .
در اینجا برخی از دستورالعمل هایی که به شما امکان زمان بندی بین کار و تخصیل را میدهد و برای شما مفید است را نشان میدهیم . امیدوارم که استفاده کافی را برده باشید .
مراحل :
1- سازمان یافته باشید . خواندن دروس دانشگاهی را با روال عادی ادامه دهید . و ان را طوری سازماندهی کنید که بتوانید در یک مکان به مطالعه دروس بپردازید .
شروع دانشگاه و روزهایی که کلاس دارید را در تقویم تا اخر هر ترم و یا هر وقتی که احساس میکنید لازم است ، علامت گزاری کنید تا برای برنامه های دیگرتان مثلا کار بتوانید برنامه ریزی کنید .
اگر شما چند دوره اموزش را انتخاب کرده اید (مثلا کلاسهای مختلف مانند زبان و کلاس کنکور و ... ) این برای شما در حالی که به یک موضوع اصرار و اهتمام بیشتری دارید و لی به دیگر کلاس ها و ... توجهی ندارید میتواند اسیب رسان باشد . شما میتوانید این کار را هنگامی که به طور همزمان به همه ی امور میرسید قابل قبول باشد . به این کار در اصطلاح مواری کاری میگویند ...
2 - یک برنامه انعطاف پذیر طرخ ریزی کنید . برخی روزها در تقویمش شما غیر قابل انعطاف هستند ( یعنی اگر نری یا اخراجی یا غیبت میخوری ، نمیشه نری باید بری ) مانند روزهایی که کلاس دارید و با باید به سر کار بروید .
یکی از این راهکارهب این است که شما میتوانید در سر کلاس و یا کتابخانه دانشگاه و زمان بین دو کلاس و یا در دفتر کار و اداره درس بخوانید . اول از همه سعی کنید که یک چارچوب کاری و تخصیلی را برای خود برنامه ریزی کنید . این برنامه ریزی باید مبتنی بر مهم ترین امور شما در کار و تحصیل باشد . این کار را میتوانید با علامت زدن در تقویم و نشتن در ان انجان دهید . ( مثلا در تقویم روزهاییی که باید به کلاس بروید را بنویسید و یا ساعت کاری هود را نیز یادداشت کنید و ... )
به عنوان یک داشنجو شما باید امادگی این که کارهای ناگهانی که برای شما اتفاق میافتد را با تکالیفی که برای دانشگاه و مطالعه دروس دارید را داشته باشید و با هم انطباق دهید .
زمان لازم را برای مطالعه دروس دانشگاه اختصاص دهید به طوری که اگر شما در داخل هفته مشگلی داشتید بتوانید این برنامه را در طول هفته جا به جا کنید .
3 - برنامه خود را با کارفرما و ... ، اعضای خانواده و دوستان و همکلاسی ها در میان بگزارید و با انها هماهنگ باشید . مطمین شوید که اطراف شما کسانی هستند که از شما خبر داردند و میدانند الان در حال چه کاری هستید . این به شما میتواند کمک کنید . برای این کار میتوانید در یک تقویم انلاین ثبت نام کنید و لینک ان را برای دوستان و هم کلاسیان ، خانواده و کارفرما و... ارسال کنید . (اگر امکان فرستادن لینک نیست و یا به اینترنت اشنایی ندارید میتوانید پرینت انتخاب واخد خودتون را به رییس اداره و یا ... نشان دهید و وی را از برنامه خود اگاه کنید )
این کار به شما کمک میکند که به این افرادی که نام بردیم بفمانید که بار یک مسولیت اضافی چگونه است و ان ها را با کار و درس خود اشنا کنید تا انها این مسولیت شما را درک کننید و با شما همدردی کننید . مطمین باشید که این کار میتواند به شما کمک کنید . ( من خودم انجام دادم ، البته به کسی لینک نفرستادم )
4 - استرس را مدیریت کنید . استرس جزیی جدایی ناپذیر برای یک دانجوی شاغل میباشد . ترکیب کار و اشتغال خود به خود استرس زاست تا جایی که ممکن است شما برای رفع ان نیاز به مراجعه به روانپزشک و خواندن کتاب و ... نیاز داشته باشید .
* استراحت برای شما مورد نیاز است . یک وقت استراحت به همان اندازه ای که شما نیاز دارید به خودتان بدهید تا مغز شما پس از استراحت یک رویکرد جدید و رو به جلویی داشته باشد .
*فعال باشید ... بدوید ، شنا کنید و کشش بگیرید . خفظ سلامتی به شما در جهت کاهش استرس کمک میکند وب هشما کمک میکند که بهتر به درس و دانشگاه و سر کار و ... برسید . سعی کنید شبها قبل از خواب ورزش کنید و سپس بعد از یک دوش ابگرم زودتر بخوابید تا خود را برای یک روز سخت اما خوب اماده کنید . خوا خوب و به موقع به شما بسیار میتواند کمک کنید تا هنگام کار کردن و درس خواندن و ... سرحال باشید . در کل ورزش برای کاهش اضطراب توصیه شده است . سعی کنید از هر نوع زندگی که دارید لذت ببرید .
*خودتان را با رویاها و خواسته های ازار دهنده گرفتاذر نکنید ... این کار به شما هرگز کمک نمیکن و شما از مسیر واقعیت و هدف معین شما دور میکند .
*گاهی اوقات به زمان و تجربه دنیا و دیگران که در اطراف شما هستند نگاهی بیندازید و به انها فکر کنید . این روابط را درک کنید و در زندگی خود به کار گیرید .
*فیلم ببینید ، کتاب بخوانید ، ورزش کنید و مسابقه ورزشی تماشی کنید ... ( امروز شهر اورد تهران است ولی من ترجیح میدهم که از برنامه خودم عقب نمونم و به سر کلاس برسم ) برنامه شما از همه چیز مهم تر است ...
5 -واقع بین باشید . ممکن است برای هر کاری زمان لازم وجود نداشته باشید . بنابراین اولویت های خودت را تعین کن . خودت را برای اینکه نتونستی تمام کارهایی که برنامه ریزی کرده بودی انجام بدهی ، سرزنش و ملامت نکن . سعی کن برای دفعه بعد دیگر از برنامه خود عقب نمونی .
خدا را همیشه شکر کن به خاطر اینکه فرصت این را داری هم کار کنی و هم درس بخوانید . این دو چیزهایی است که خیلی از مردم جهان ارزوی داشتن ان را میکنند و لی بدان دسترسی ندارند .
6 - به یاد داشته باشید که چرا یک کار را انجام میدهید . همیشه این نکته را در خودت در نظر بگبر و به یاد داشته باش که کا کردن و تحصیل یک چالش بزرگ برای هر فردی است و این چالشی است که هر کسی برای ان خودش را اذیت نمیکن و خاضر به انجام ان نیست اما تو این کار برای اینده خودت انجام دادی . این کار متواند انگیزه شما را تا حد زیادی افزایش دهد .
ایا شما میخواهید که مسیری که به دانشگاه میروید را به صورت رایگان طی کنید . اگر شما میهواهید که در کار و خرفه و تحصیل خودتان رو به جلو حرکت کنید باید تلاش کنید . شاید فکر کنید که مسیر زندگی کوتاه است و ... ولی باید اهداف را در ذهن خودتان نگاه دارید تا به انها برسید . برای اهدافتان تلاش کنید .
7 - من میتوانم . این گونه به نظر میرسد که زندگی کوتاه و اهداف کوچک و همه رفتنی هستند . اما این را بدان که انهایی که رفتند یکی مانند تو بودند و همین فکر را میکردند . بسیاری بودند که این فکر را نکردند و برای زیبایی زندگی خودشان و دیگران تلاش کردند . به طور مثال میتوان به ادیسون و ابوعلی سینا و ابوریحان بیرونی و ... اشاره کرد . انها در زندگی خود موفق بودند چرا تو نباشی ...
: برگردان : محمد حسین عاشق حسینی
: WikiHow - لینک مطلب
: PDF این مطلب را از طریف لینک زیر دریافت کنید :