اموزش و دانلود

وبلاگ اموزش ، تفریحی ، دانلود ، ادبی و ...

اموزش و دانلود

وبلاگ اموزش ، تفریحی ، دانلود ، ادبی و ...



توضیحات : کتاب جریان بخشنده ی دارما مصاحبه و پرسش و پاسخی است که با ساتیا ناریانا گویانکا (اس ان گویانکا ) صورت گرفته . در این پرسش و پاسخ شما به نتایج جالبی میرسید . این کتاب ابتدا میخواهد دارما را به عنوان تنها راه رهایی از رنج ها و رسیدن به عشق و همه خوبی های عالم نشان دهد . در عین حال دارما را یک فرقه و یا یم مذهب نمیداد بلکه ان را یک روش و سبک برای پر کردن ذهن افراد از خوبی ها و عشق و محبت و ... میداند .

توجه : این کتاب تنها در جهت اگاهی شما کاربران انتشار میابد و لا غیر .

توصیه میکنم پس از دانلود این کتاب و خواندن ان نقد های وارد به ان و همچنین توضیحات تکمیلی مربوط به این تفکر را مطالعه فرمایید .


حجم : 12.4 مگابایت

موضوع : سایر ادیان و عرفان های نوظهور

قالب بندی: پی دی اف


برای دانلود به ادامه مطلب بروید .




- جریان بخشنده ی دارما



دارما چیست ؟


دارما یا درمه (به سانسکریت: धर्म)، (به انگلیسی : (dharma) مفهومی در ادیان هندی‌تبار است که چندین معنی دارد اما معنای اصلی آن نظام گیتی است. مفهوم درمه قابل مقایسه با مفهوم اشه (نظام گیتی) در دین زرتشت است.

 

این ایده که رفتار در هماهنگی با درمه (قانونمندی ذاتی جهان)، رسالت و وظیفه هر فرد است، از متون باستانی هندی و ایرانی سرچشمه می‌گیرد و این متون، خوش‌بختی بشر را در هماهنگ شدن با نظم و قاعده بنیادین جهان (ارد یا اشه) و برآوردن مطالبات این نظم و سامان بنیادین جهان دانسته‌اند.

 

در هندوگرایی (هندوئیسم) دارما را در معنی وظیفه و رسالت هر فرد در زندگی درنظر می‌گیرند. در زبان‌های هندی امروزی، دارما بیشتر در معنای کیش و آیین افراد استفاده می‌شود. واژه دارما، خود از ریشه هندوایرانی «دار» (داشتن) گرفته شده و از دیدگاه لغوی به معنای برپادارنده است. درمه از مفاهیم بنیادین فلسفه هندی است و اصلی است که کلیه مکاتب فلسفی هند آن را به نحوی از انحا قبول دارند

.

در دین‌های گوناگون

 

دارما در آیین بودا: به طور کلی دارما در کتابهای بودایی به این معناهاست: سازندهٔ سرشت یک چیز، قاعده، قانون، آیین، تعلیم؛ دادگری، درستکاری، کیفیت؛ چیز، شناسهٔ دل؛ نمود.

 

دارما در آیین هندو: کلمهٔ دارما در سنت هندو نظام اخلاقی و جهانی ست و مفهوم فضیلت و عدالت و شریعت و قانون و آیین و حتی مذهب و دین را دربردارد.

 

دارما در آیین جین: مفهوم دارما در آیین جین به معنی نظام اخلاقی عالم، چنانچه در «ودا» دیده شده یا ناموس و شریعت و تکلیف شرعی، بدانگونه که در مکاتب و ادیان هندو بدان اشاره شده نیست. بلکه دارما در آیین جین یکی از شرایط حیات و حرکت ماده و ارواح است، یا به عبارت دیگر اصل حرکت و محیط ادراک ناپذیری است که در آن اجسام و ارواح حرکت می‌کنند.


* البته در این کتاب گویانکا دارما را با این ( دارما در آیین بودا ،دارما در آیین هند، دارما در آیین جین ) کاملا متفاوت میداند و دارما واقعی را با این 3 ایین متفاوت میداند .


کتاب جریان بخشنده دارما در ادامه به تکنیکی اشاره میکند که شما از طریق ان میتوانید دارما را درک کنید : تکنیک ویپاسانا 

تکنیک ویپاسانا چیست :

ویپاسانا یکی از روشهای قدیمی مراقبه در هند و اسیای شرقی است . با این تکنیک به گفته ی گویانکا میتوان خشم درونی و بدی ها و ... را از انسان دور کرد . و به گفته وی این تکنیک تنها راه نجات از بدی ها و ... میباشد . 


نقدی بر عقیده دارما و تکنیک ویپاسانا :

دارما همان گونه که در این کتاب موگوید تکنیک ویپاسانا را این گونه تعریف میکند :

چیزی نیست جز هنر زندگی و چگونگی زندگی کردن در صلح و آرامش و هماهنگی خود و تولید آن برای دیگران

شاید به نظر این یک حرف زیبا و بدون عیب و نقص باشد و لی اگر وارد صحبت های وی شویم و در ان ریز شویم به نکاتی قابل تامل میرسیم .
سراسر این کتاب و به طور کل دارماو ویپاسانا از خوبی ها و عشق و ... صحبت میشود .

در صفحه 34 این کتاب سوالی از اقای گویانکا شده است که پاسخی تامل برانگیز دارد :

"دین و دارما را چگونه کنار هم قرار میدهید ؟ "

پاسخ : "اگر دین چیزی شبیه مذهب هندو و بودا و غیره باشد کاملا با دارما مغایر و بر ضد ان نیز هست . اما اگر مذهب از قانون طبیعت پیروی کند ، از قانون جهانی طبیعت گرفته شده باشد ؛ همان دارما است ."
از این سخن میتوان دریافت که دارما با معنویات و مذهب و الهیات مغایر است . چرا که اقای گویانکا خود به این امر اذعان دارد . در واقع اگر شما و افکارتان در جهت قوانین طبیعت باشد با دارما منافاتی ندارد .
این تفکر همان تفکر ماده گرایی یا ماتریالیسم میباشد . تفکر ماده گرایی جهان را خالی از دین و مذهب و معنویات و ... میداند و ان را زاده ذهن بشر قلمداد میکند . تفکر ماده گرایی اساسا وجود خدا ، پیامبران و ... را نفی میکند .
دقیقا هنگامی به گفته خود مطمین میشوم که در دارما و ورود به تکنیک ویپاسانا شما باید یک دوره ی 10 روزه را بگزرانید ، و طی ان 10 روز از تمام متعلقات دینی و مذهبی و معنوی دست کشیده و به یاد گیری این تکنیک بپردازید .



نویسنده : محمد حسین عاشق حسینی


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی